Jäikö joulukonvehtirasioihin ne pahat nannat? Onko suklaakonvehtirasioita yllinkyllin? Tähän Brownieen voit ne jemmata! Koska nyt pyhien jälkeen suuret ja monimutkaiset väkerrykset ei välttämättä kiinnosta, niin tässä kuulkaa soosataan vaan kaikki samaan kattilaan ja uuniin.
IT WONT GET EASIER THAN THIS.
Jos teet pellillisen, tee tämä tuplana. Kirjoittamallani reseptillä tulee 28 cm kakkuvuuallinen. (n 10 annosta).
Tämä ohje on myös gluteeniton!
250 g konvehteja tai jotain suklaata (tummaa ja maitosuklaata). huomioikaa että konvehdeissa saattaa olla gluteiinia, joten katsokaa tarkasti tuoteselosteet läpi.
Ei haittaa vaikka olisi jotain täytettä sisällä.. SEKAAN vaan. (Ja kakku ei silti maistu pahoilta konvehdeilta)
250 g voita
Jos voi on suolatonta, niin ripaus suolaa mukaan taikinaan
3 rkl kaakaojauhetta
200 g sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
150 g pähkinöitä
(tässä kohtaa päälle voi viskellä toffeetakin... pienittyjä vaahtokarkkeja yms.)
Uuni 175 asteeseen.
Sulata suklaat ja voi kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja lisää sekotellen muut aineet joukkoon.. viimeiseksi munat. Kaada voideltuun vuokaan tai voipaperilla vuoratulle pellille mikäli teit ohjeen tuplana.
Ripottele kaikenmaailman pähkinöitä päälle. Jos ei löydy, niin ei oo välttämätön.. kakku onkin sitten mutakakku jos joku kysyy ;D
Paistele 30 minuuttia ja se on siinä!
Jätskin kanssa tietty aivan mahtavaa!
Jos suklaakiintiö on täynnä, niin tämän voi hyvin pakastaa. Hyvä idea on pakastaa kokonaisena, niin sitten kun jäisenä leikkaat annospaloiksi,saat nättejä särmiä paloja!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti