perjantai 22. toukokuuta 2015

...ja miten se sitten meni?


Kolmen päivän pop up on takanapäin ! 

Mitä missä milloin? Ensimmäinen pop uppi ikinä, jossa oon ollu mukana. Oikein ei tiennyt mitä odottaa, tai että mitä jännittää joten päätin jännittää ihan kaikkea ! Luonteelleni niin tyypillistä toimintaa..
Kolme päivää eikä käryäkään siitä, tuleeko kukaan tai tuleeko kaikki maailman kansat ! Leipomukset leipoi tällä kertaa joku muu, eli vaikka mun resepteillä mentiinkin niin paikalla oli myös Ulrika joka sitten uurasti tuotteet valmiiksi. Ihanaa oli tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, ja oli mukava kun yhdessä saatiin suunnitella.
Valokuvanäyttelyn asettelu alkoi jo tiistaina ja se vasta jännittikin.. onneksi olin lopputulokseen tyytyväinen ja olin sitäkin ressannu ihan turhaa. 

Kuinkas sitten kävikään? Tosi yllättävää kyllä; mutta ihan kaikkien maiden kansat ei tullu.. ;) Mutta oli sitä väkeä, ja oli ihana nähdä tuttuja naamoja ja rakkaita ystäviä pitkänkin matkan takaa. Leivonnaiset teki kauppansa, ja saatiin pelkästään hyvää palautetta, jota oli tietenkin ilo vastaanottaa. 


Mikä fiilis:  Väsy on. Ehkä osaksi siksi, että jännitin. Mutta täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen ja vaikka tämä menikin aika pienessä mittakaavassa nyt, niin se oli hyvä..ehkä ens kerralla enemmän..ehkä suurempaa...ehkä?

Päälimmäisenä kuitenkin tosi kiitollinen olo. Elina; mun pomo ansaittis jonku pokaalin.. eiku oikeesti! Hän on ollu juuri jalkaleikkauksessa ja siitä huolimatta vääntäytyi paikalle pariksi päivää koska oli niin täpinöissään. Suuri henkinen tuki, asian alkusysäyksen antaja ja yhtä mahdoton taivaanrannanmaalari kun mäki!
Ulrika; mahtavaa jälkeä teki, ja just niinkun oltiin sovittu. Eikä mua jännittäny enää yhtää kun eka päivä oli takana ja näin että homma hoituu! 
Ystävät; Siis ihan itkua meinasin tirahuttaa kun ystävät kaukaakin tulivat käymään ja vielä kukkien kanssa.. uskomatonta sakkia..  parasta sakkia.
Kiitos myös Ainolle joka oli myymässä ja tietenkin myös Fazer Food Servicelle !

KIITOS siis kaikille teille jotka olitte mukana tässä, ja mahtavaa jos pääsitte käymään. Mikäli se nyt tuon ajan takiakkin pelkästään jäi välistä, niin ens kerralla sitten ! 

Tässä tulee nyt vielä kunnon kuvapläjäys aiheesta! 
Osasta tuotteista ei ole vielä blogissa reseptiä.. hold your horses! Kaikki aikanaan!








Minttu-suklaakakku




 Pop Corn Fudge


Lakritsa-macarons















Kukat : Vaasan Anemonesta

Vuohenjuustoa--päärynää---pähkinää---NAM!

Valkosuklaablondie 

Red Velvet mini naked cakes


Lakritsi-suklaamoussekakku

Porkkanapatonki jossa täytteenä parmankinkkua ja hunajamelonia 



Pink Velvet kakku






Parsapiiras



Ricotta-mascarponepiiras tuoreilla marjoilla




1 kommentti:

  1. Oi että mitä herkkuja! Ens kerralla vain on päästävä paikalle. Ja valokuvatkin niin upeita. Sä oot kyllä ihan(a) mestari kaikessa mitä teet!

    T: SV Valloista ;)

    VastaaPoista