maanantai 2. maaliskuuta 2015

Bloggarin lempparit :D

Useampikin ihminen on ihmetellyt, että kuka kaikki leipomukseni syö.. No johonkin ne häviää :D 
Totuus on se, että itse rakastan kakkuja, mutta harvemmin niitä syön kuitenkin. Mun pojat (5 ja 7v) on todella kova testiraati, ja useimmiten kaikkia he maistavat, ja osaa söisivät vaikka ruuaksi. Tietenkin maistan minäkin kaikkia tekeleitäni, että tiedän mistä puhun mutta pienissä määrin. 
Useimmiten kakut häviävät vieraiden suuhun, tai sitten pakastimeen, josta sitten vieraiden suuhun. Kokoajan pakastimessa on varalla leivonnaisia vieraiden varalle, eikä pöydässä kyllä koskaan ole mitään kaupasta valmiina ostettua. 

Oma makean syömiseni on sellaista että en syö leivonnaista jos en ole varma että se on TODELLA hyvää. En ylimääräistä sokerilastia suuhuni laita jos tuote menettelee, tai jopa melkein menettelee :D Olen siis sillätapaa NIRSO. 

Kakku on kuitenkin se, mitä sinne käkättimeen uppoaa kun uppoaa. Tässä mun suosikkikakut, NE kakut jotka häviää jo tuoreena tai pakastimesta hyvin äkkiä muualle kun vieraiden suuhun.. 
(Oli varmaan pakko tätäkin nyt kirjottaa kun kolmea näistä löytyy pakastimesta, ja mulla on kauhee sokerinhimo!)

Ja tässä on vain kakkuja...muut kilpailee omassa sarjassa !
Nämä ei ole järjestyksessä.. en osannut päättää :D


Todella suklainen.. ihanan pehmeä... mmmm..... 


Pähikinä rouskuu hampaissa, pehmeää marenkia, vaahterasiirapin maku, raikas ananas.. aivan kaiken kattava makuelämys!


Tämä on erittäin hyvä resepti, ja todellakin KLASSIKKO. 


Pohja on tiivis mutta pehmeä ja ihanan valkosuklainen, kuorrute on makea, mutta karpalon raikkaus kompensoi.. Pecan pähkinät tuo taas sitä mukavaa pureskeltavaa muuten pehmeään kakkuun. Hieman taikinainen, reunoilta kuitenkin rapsakka. Sitruuna taittaa mukavasti valkosuklaan makeutta. Alla olevan sirtuunakakun kilpakumppani! Kummatkin hävyttömän hyviä!

Mmmmm... Menee vaikka suoraa pakkasesta. Ihanaa! Sitruunaista.. tahmeaa.. just ihanan taikinaista! 
Uusin tuttavuus...ja me tulemme tapaamaan vielä monesti..! Suklaapohja on pehmeä, ja ei liian makea. Kinuski.. no haloo KINUSKI! nomnomnom... ja kuorrute on miedon minttuinen.. just oikee määrä, koska pepsodenttiä en lähteny hakemaan ;D Ongelma tässä on se, että pitää oikeesti oottaa seuraavaan päivään, että se on parhaimmillaan! 

*Juoksee pakastimelle..... *
1 kommentti: