lauantai 4. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta vuotta kaikille!

HAPPY NEW YEAR!!!

Vuosi vaihtui ja kaikilla on taatusti ollu enemmän kun tarpeeksi tekemistä pyhien ja muiden tapahtumien kanssa.. itsellä ainakin mutta leipomaan olen silti ehtinyt jotenkin!

Tällä hetkellä projektin alla on täydellinen GLUTEENITON leivos. Tarkoitus olisi kehittää jotain, joka olis todella hyvää ja gluteenitonta.. monesti kun gluteenittomat saa jotain "kuivaa känttyä" ja nyt kehittelen sellaisen että kaikki voi syödä samaa! Ensimmäinen testi on tehty, ja maullisesti olen jo hyvin tyytyväinen.

Kuvassa oleva leivos, on sokerimassalla kuorrutettu, mutta jotta ei sen tekiminen sen vaikeuteen kaatuisi, niin teen version jossa ei ole ollenkaan sokerimassaa.

Tässä siis gluteeniton suklaaleivos jossa on mansikkaa ja limeä.Sitten isän syntymäpäiville tein tälläisiä kakkuja ! Tuosta suklaakakusta taidan reseptinkin tänne lykätä kun saan taas ajjalliseksi!IHANAA 2014 vuoden alkua, ja vaikka olettekin taas varmasti vannoneet herkkulakon nimeen, niin en siltikään aijo lopettaa reseptejen lykkimistä tänne ;D

terv. Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti