torstai 25. kesäkuuta 2015

Missä baakari luuraa?


Pikkutauko on tullut tähän reseptien poustailuun, ihan vaan kiiruhien vuoksi, mutta kyllä täälä edelleen kaulin viuhuu ;)

Ollaan nyt kestitetty kavereita Juhannusbrunssin ja illallisen muodossa ja tässä vähän kuvia niistä. 

Brunssilla alkoi meidän juhannusperjantai! Sää kääntyi iltaa myöden aurinkoiseksi, ja oli mahtava Juhannus kaikenkaikkiaan! Ystävät ja niiden näkeminen, antaa kyllä niin paljon voimaa ja taas jaksaa normi arjen pyöritystä.

Kuvassa näkyy Melonijuoma joka oli ihan oma visio taas. Soseutin melonia ja tuoretta ananasta ja lisäsin siihen kuoharia. Oli todella kiva ja raikas juoma...eikä pahan näkönenkään!


Pavlova, limetäytteellä ja tuoreilla marjoilla... kesään kuuluu edes yksi pavlova!



Illallinen oli suomalaisen ja italialaisen ruuan juhlaa. Mieheni väsäsi ruuat jälkkäriä lukuunottamatta.. mä varastin sen duunin! Naapurit autto kukkaongelman kanssa.. ihan kahden naapurin puskissa kävin saksimassa!



Tehtiin kaikki gluteenittomana, koska yksi henkilö oli gluteeniton, eikä haluttu eri ruokaa laittaa kellekkään. Pientä säätöä vaati, mutta lopulta mies sai aikaiseksi gluteenittomat nokkosraviolit häränhäntäliemessä... nam! 


...Väri-ilottelua!


Siinä se mun jälkkäri onkin. 
Purkista löytyy tiramisutyyppinen ratkaisu. Suklaa-amarettokakkua pohjalla, kardemummalla maustettua mascarponekermavaahtoa ja kaakaojauhetta. Maut olivat hyvin balanssissa ja tykkäsin kyllä itsekkin!
Neliskanttinen pala on valkosuklaa blondieta jonka ohje löytyy täältä. Jauhomäärän vaan korvasin gluteenittomalla jauhoseoksella. 
Suklaapavlova on oikeammanpuoleinen. Siinä makua antamassa karpalo-appelsiinihilloke, appelsiinilohkot ja suklaa. 

Noin kaikenkaikkiaan annos on todella iso menun jälkeen syötäväksi.. mutta hyvin upposi !


Sellaista täällä. Palaan asiaan reseptien kera! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti