perjantai 14. marraskuuta 2014

Piparitaikinafudge vol2

Noniin... pakkohan oli sitten oma variaatio keksiä.. johon tietenkin tuli enemmän suklaata :D Tämä on myös oiva tuliainen tai lahja ;)


n. 20 kpl  2,5x2,5cm palaa

Tarvitset:

1 prk kondensoitua karamellisoitua maitoa ( se rusahtava purkki )
360 g valkosuklaata
2 tl kanelia
2 tl inkivääriä
0,5 tl neilikkaa
0,5 tl muskottipähkinää
2,5 dl vehnäjauhoja.

Päälle 120g maitosuklaata

Ja näin helppoa se on:

Sulata valkosuklaa mikrossa pienellä teholla. Sekoita sulaan suklaaseen kaikki muut aineet ja sekoita huolella esim sähkövispilällä. 
Kaada seos neliskanttiseen vuokaan jonka olet vuorannut leivinpaperilla (mikäli siis aijot leikata neliskanttisia paloja).. voit käyttää mitätahansa astiaa, koska astian ei tarvitse kestää kuumaa eikä kylmää.  Tasoita. Tästä tulee sellaisia hieman taikinaisempia paloja, eikä kuivia. Mikäli tahdot kovempaa fudgea, lisää hieman jauhoja.

Sulata maitosuklaa mikrossa myös ja kaada fudgen päälle. Tasoita suklaa ja laita koko komeus jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Ennenkuin alat leikkaamaan paloja, anna fudgen olla huoneenlämmössä muutaman minuutin jotta suklaa ei niin pahasti halkeilisi. 

Nam!.. Vaikka itse sanonkin.. niin nää on kyllä vielä parempia kun se alkuperänen löytämäni repsepti... makiaa mutta aijjettä ku hyvää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti